Приветствие на Началника на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски по повод 8-ми декември – Празник на българските студенти


Уважаеми курсанти и студенти,
Уважаеми преподаватели,
🇧🇬8-ми декември се превърна в празник на младостта , на тези , които се посвещават на знанието, не се задоволяват с посредствеността и израстват като личности и специалисти в различни области на човешката култура.
🔰Приветстваме младите хора , които повишават образованието си в областта на педагогиката , медицината и авиацията в университетите в Плевен.
✈️Командването на ВВВУ „Георги Бенковски“ изразява огромната си благодарност към своите курсанти и студенти за съпричастността и съдействието им към процесите по възстановяване на авиационната Алма Матер през настоящата година.
🔵Изпратихме Випуск „Добруджански“ с отличен успех по бойните части на авиацията.
🍀Приехме новия випуск от пилоти и авиационни специалисти. Предстои ни разкриването на нов факултет „Авиационен мениджмънт“ , който ще предложи нови и атрактивни специалности за хора, които могат да работят в авиационни фирми у нас и по света.
💞Удовлетворени сме от интереса на курсантите и студентите ни към научни изследвания, спорта и изкуството, благотворителността.
👮‍♀️👮Курсантско-студентският съвет е наш партньор в стремежа да утвърждаваме авторитета на българската образователна авиационна школа, дала на България и света космонавти, учени, общественици и държавници.
🤝Подкрепяме всички, които имат качествата, интереса и желанието да преодоляват различните образователни и научни степени- бакалавър , магистър, доктор….
✅Надяваме се скоро да възродим и интереса на чуждестранни студенти към ВВВУ.
🍀Да , ще ни е нужно време, за да подобрим инфраструктурата. Започнахме, и през 2021 година не само районът , кабинети и лаборатории , а и сградата , предоставена ни от Община Плевен- на училище „ Марин Дринов“, да отговарят на съвременните изисквания във висшето образование.
🍀Затова пожелаваме здраве , амбиция и всеотдайност на курсанти, студенти и техните преподаватели в името на авторитета на българската образователна система , за просперитета на съвременна България !
✈️Честит празник курсанти, студенти и преподаватели !